Karttulan Kennelkerho
 
 
Maaseutuhotelli tarjoaa palveluja lähellä Karttulaa.
Saatavissa huoneita, joihin saat myös koirasi mukaan.
Käy tutustumassa Eevantalon palveluihin.
 
 
 
 
Sivut: TS

    


 

Kerho on perustettu vuonna 1970 ja siitä lähtien se on toiminut aktiivisesti Karttulan seudulla koirien parhaaksi. Kerho pyrkii kehittämään jäsenilleen ja heidän koirilleen mukavia yhteishetkiä.

Karttulassa järjestetään vuosittain kokeita pääasiassa ajo-, hirvi- ja luolakoirille. Muutamista kokeista on tullut perinne. Kennelkerho on ollut yhtenä aktiivisena vuosittain järjestettävässä Kolmenkimppa (Karttula-Pielavesi-Keitele) näyttelyssä.

Keväisin sisäsavolaiset kennelkerhot järjestävät vuorotellen pilkkikilpailut.

Rantakalailta tuo jäseniä, kyläläisiä sekä koemaastojen luovuttajia kauniin Hirvijärven rannalle aina elokuussa. Tänne ovat kaikki koirien ystävät tervetulleita.

Koiraväen jouluhartaus pidetään Hirvijärven leirikeskuksessa joulun alla. Karttulan seurakunta on ottanut koiraväen lämmöllä vastaan.

Koirille kerho järjestää pentu- ja näyttelykoulutusta sekä tokoa alkeistasolla.

Yhdistys lähettää jäsenilleen tarvittavat kiertokirjeet ja kesällä 2008 ensimmäisen kerran tiedotelehden. Näissä kerrotaan jäsenille ajankohtaisista asioista.

Jos tunnet halua toimia koirien parissa Karttulassa, ota silloin yhteyttä rohkeasti sihteeriimme Jenna Puhakkaan viestilomakkeen kautta.

Karttulan Kennelkerho on Pohjois-Savon Kennelpiiri ry:n ja Suomen Saksanmetsästysterrierit ry:n jäsenyhdistys.
Päivitykset:
26.3.2015 Ajankohtaista
24.3.2015 Tuloksia
24.10.2014 Ajankohtaista
8.10.2014 Ajankohtaista+Koulutukset
12.8.2014 Ajankohtaista+Koulutukset
29.4.2014 Kuvagalleria